Sketchbook ~full color’s~

Egy anime, amiben nincsenek hősök, menő gonoszok, felesleges fanservice, senki nem akarja leigázni az emberiséget és nem írtják ki a fél szereplőgárdát. De akkor miről szól? A mindennapokról, az egyszerű dolgok szépségéről.

A rajzklub tagjai 13 rész alatt nem változnak sokat, (kivétel Sora, aki az utolsó részben már képes egyedül bemutatkozni, a fura kalimpálás nélkül^^) de mind egyedi karakterek, és igazán lököttek. Kuri-chan bogár-mániája, Juju-senpai énekes-gitáros előadásai, Kuga-senpai meglehetősen furcsa humora, az idegbeteg Negishi,  Hazuki, aki valami elképesztő módon vásárol, Natsumi, aki minden helyzetben beveti a bábjait. A megfontolt(nak tartott) klubelnök és a tyúkrajongó tanárnő már csak hab a tortán. Ja, és persze a kedvenceim, Tanabe-senpai és Himuro-senpai, ha csak néhány pillanatra kerülnek elő, már az is maradandó élmény(amit azzal a magnóval csináltak^^”)

Szóval a lényeg: Észre kell venni az élet apró szépségeit! Szerintem sokat lehetne tanulni Sora-tól, akinek már jól indul a nap, ha lát egy aranyos macskát, vagy egy szép felhőt.

Végignézem még egy párszor, az biztos. Maximálisan kikapcsolja az embert, ha valaki tudja értékelni az egyszerűséget.

/     

“”   /   “”

   /   “”

/   /   /

/   /   /

0 Hozzászólások to “Sketchbook ~full color’s~”



  1. Vélemény?

Hozzászólás